onsdag 24 december 2014

Vecka 52: Sommarlov

I dessa mörka tider så kan man längta sig bort, bort från kylan, mörkret och glögghetsen. Vi på onsdagsmusik är ju som alltid ajour med våra läsares känslor och önskemål därför blir temat denna dag sommarens bästa låtar. Allt för att drömma sig bort till bättre tider.
Tips: Läs en bok om sommaren
Först ut kommer El Perro Del Mar med låten Into The Sunshine, jag brukar alltid lyssna på El Perro på sommaren och den här låten är en riktigt fin sommarlåt. Det är en ballad och det är då jag tycker El Perro är som bäst. En lite mera pepp låt är July med Crying Day Care Choir, har inte lyssnat på dem på länge så blev lite förvånad över att de har 2 fullängdsskivor så det kan bli ett trevligt genomlyssnande.

OMG IT`S A DOUBLE RAINBOW!!!
Men alla som upplevt en svensk sommar vet att det inte bara är solsken och förströelse, 95% består av regn och blåst. Då passar John Maus ... And The Rain, en synthig låt som verkligen fångar känslan av en rejäl storm. Regn kan man ju också kalla för Sommaren som Lorentz & Sakarias låt heter, den handlar dock ganska lite om regn utan desto mer om att vara awesome på sthlms klubbar! Vilket kanske för många hör sommaren till.


Efter regn kommer mera regn
Slutet av sommaren känns ofta som en väldigt tung tid, ingen mer ledighet, man måste återvända till jobb och studier. En tid av mycket ångest för även om slut ofta är början på något nytt kan övergången vara kämpigt, en låt som fångar denna känsla är Summer Of Speed av Andreas Mattson.


Veckans playlist ---->Vecka 52: sommarlov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar