lördag 11 februari 2012

Välkommen välkommen hit...

...vem du än är, välkommen hit. Som Kent skrev! Bandet alltså. Och det är just musik den här bloggen kommer att handla om. Inget annat faktiskt. Förutom detta inlägget, som är ett sorts litet välkomnstinlägg för dig som har hittat hit.

Vilka är vi som står bakom bloggen? Kan man fråga sig, svaret kan vara: Vi heter Richard (det är jag som skriver just nu) och Johan och vi sysslar med olika saker i livet, just nu studerar vi olika saker på olika håll. Men vi är vänner sedan ganska länge och kom på att vi har så sjukt bra musiksmak (och hyfsat lika/olika sådan) för att en blandning av våra åsikter ska bli bra, så därför startar vi den här bloggen.

Anledningen till att den heter onsdagsmusik är att vi kommer uppdatera den varje onsdag, med nya tips. Varför just onsdag har jag inget bra svar till, det bara kändes rätt.

Vi kommer tipsa om all sorts musik vi gillar. Mycket pop lär det ju bli. Vi ska försöka att vara opretantiösa, och inte bara tipsa om ny "obskyr" musik, utan även om gamla klassiker. Vill jag tipsa om "Eye of the tiger" en onsdags kommer jag FAN göra det, hur ocoolt det än anses vara.

Bloggen har premiär onsdag den 15:e februari 2012, eller bloggen finns ju redan om du läser detta inlägget innan, men den 15:e kommer första riktiga "tips-inläggen". Då kommer också bloggen se lite snyggare ut. Nu ser den ju förjävlig ut, men det spelar ingen roll! Detta kommer bli en fantastisk blogg!

Stay tuned. Håll i hatten, och räkna ner till den 15:e!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar